Mobiliteit en bereikbaarheid Helmondse Lichtjes Parade.

De Helmondse Lichtjes Parade trekt jaarlijks in de maand maart door de straten van Mierlo-Hout.

Aangezien het aantal toeschouwers dat de parade bezoekt elk jaar verder stijgt, en in het kader van duurzaamheid willen wij alle bezoekers wijzen op het gebruik van alternatieve vervoersmiddelen.

De Houtse Parallelweg en de Hoofdstraat is ivm de parade voor alle verkeer afgesloten.

Te Voet:

Indien u in de directe omgeving woont dan is het uiteraard het verstandigst om onze parade te voet te bezoeken.

Fiets:

Mierlo-Hout is vanuit alle kanten makkelijk per fiets te bereiken, maak gebruik van de speciaal voor deze parade ingerichte bewaakte GRATIS fietsenstalling. Deze fietsenstalling is ingericht op het “oude” JUMBO terrein aanhangers gelegen aan de Mierloseweg.

Openbaar vervoer:

Station Helmond ’t Hout ligt slechts op 3 minuten lopen van de route van de Helmondse Lichtjesparade. Indien u in de gelegenheid bent met de trein te reizen is dit een erg praktische oplossing.

Auto:

Door de te verwachte drukte is het moeilijk om in de directe omgeving uw auto te parkeren, zorg dat u in ieder geval op tijd de parade bezoekt, en uw auto parkeert op de daarvoor bestemde openbare parkeerplaatsen. Parkeren in de buurt van station Brandevoort of station Brouwhuis is een goed alternatief, via het spoor bent u in enkele minuten in Mierlo-Hout.